Απαραίτητη Προϋπόθεση Για Την Έναρξη Της Μεταξύ Μας Συνδιαλλαγής Είναι Η Γνωστοποίηση Από Πλευράς Σας Κάποιων Προσωπικών Σας Στοιχείων. Για Να Κάνετε Μια Παραγγελία, Θα Πρέπει Πρώτα Να Έχετε Γίνει Μέλος Μέσω Της Φόρμας Εγγραφής Μέλους Όπου Θα Σας Ζητήσουμε Το Πλήρες Ονοματεπώνυμό Σας, Τη Διεύθυνση Στην Οποία Θα Αποσταλούν Τα Πωλούμενα Προϊόντα, Τον Αριθμό Του Σταθερού Σας Τηλεφώνου (Ή Όποιο Άλλο Τηλέφωνο Θέλετε Το Οποίο Θα Χρησιμοποιηθεί Για Την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Σας), Την Ηλεκτρονική Σας Διεύθυνση (E-Mailaddress) Κ.Λ.Π.


Το mhxanemporikh.gr ειναι το ηλεκτρονικό  κατάστημα του Φυσικού καταστήματος ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΡΗΣ. Δεσμεύεται Για Την Προστασία Των Προσωπικών Δεδομένων Των Μελών/Πελατών Του. Σε Καμία Περίπτωση Δεν Πρόκειται Τα Προσωπικά Σας Δεδομένα Να Δοθούν Σε Άλλες Εταιρείες Χωρίς Την Άδειά Σας. Τα Προσωπικά Σας Δεδομένα Αποθηκεύονται Από Εμάς Με Μοναδικό Σκοπό Τη Δική Σας Εξυπηρέτηση Στο Κατάστημά Μας.

το mhxanemporikh.gr  Ακολουθώντας Απαρέγκλιτα Τις Αρχές Της Προστασίας Των Προσωπικών Δεδομένων Που Προβλέπονται Από Τους Σχετικούς Νόμους Και Διεθνείς Συμβάσεις Δεν Πρόκειται Να Προβεί Σε Οποιαδήποτε Αθέμιτη Και Χωρίς Την Προηγούμενη Έγκρισή Σας Χρήση. Η mhxanemporikh.gr Με Κανέναν Τρόπο Δεν Αποκαλύπτει, Δημοσιοποιεί, Πωλεί, Ανταλλάσσει Τα Προσωπικά Στοιχεία Και Τις Πληροφορίες Που Μας Εμπιστεύεστε. 

Επίσης Μπορείτε Οποτεδήποτε Να Προβείτε, Εφόσον Υπάρχει Λόγος, Στην Αλλαγή Των Προσωπικών Στοιχείων Που Μας Έχετε Γνωστοποιήσει. Όλες Οι Προσωπικές Σας Πληροφορίες Είναι Απολύτως Ασφαλείς.

Σε Καμία Περίπτωση Δεν Φέρει Ευθύνη Για Τυχόν Απαιτήσεις Νομικής Ή Αστικής Ή Και Ποινικής Φύσεως Ούτε Για Τυχόν Ζημία Από Επισκέπτες Του Διαδικτυακού Μας Τόπου Ή Τρίτους Από Αιτία Που Έχει Σχέση Με Τη Λειτουργία Ή Μη Ή Και Τη Χρήση Του Διαδικτυακού Ή Και Σε Εύλογη Αδυναμία Παροχής Υπηρεσιών Και Προϊόντων Που Διατίθενται Από Αυτόν Ή Και Από Τυχόν Μη Επιτρεπόμενες Παρεμβάσεις Τρίτων Σε Προϊόντα Ή Και Υπηρεσίες Ή Και Πληροφορίες Που Διατίθενται Μέσω Αυτού. Δεν Ευθύνεται Για Παράνομη Χρήση Πιστωτικής Κάρτας Από Μη Κάτοχο, Εφόσον, Δεν Έχει Δηλωθεί Στην Τράπεζα Η Απώλειά Της Καθώς Συνιστά Ευθύνη Του Πελάτη Η Φύλαξη Της Πιστωτικής Του Κάρτας.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος)