Κανόνι κρότου-εκφοβισμού πουλιών Προβολή Μεγαλύτερου

Κανόνι κρότου-εκφοβισμού πουλιών

GUARDIAN-2 ECO

Νέο

ΚΑΝΟΝΙ ΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΥΛΙΩΝ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περισσότερες πληροφορίες

 Το μοντέλο GUARDIAN-2  , λειτουργεί με βουτάνιο ή προπάνιο , επιτρέποντάς του να κάνει δυνατές εκπυρσοκροτήσεις . Οι εκπυρσοκροτήσεις είναι ικανές να διώξουν πουλιά αλλά και ζώα από πολύ μεγάλες εκτάσεις .  Η συσκευή αυτή φοβίζει όλα τα είδη πουλιών και ζώων από φάρμες, εκτάσεις, δένδροκαλλιέργειες και αγροτικές περιοχές, ιχθυοκαλλιέργειες, αεροδρόμια κλπ.
            Επίσης το κανόνι κρότου είναι πολύ αποδοτικό για καρακάξες κίσσες που καταστρέφουν τους καρπούς σε καρυδιές , φουντουκιές , καστανιές και βατομουριές .    
        Οι εκπυρσοκροτήσεις μπορούν να ρυθμιστούν στην επιθυμητή συχνότητα από 3 μέχρι 30 λεπτά,όπως επίσης και η δύναμη της εκπυρσοκρότησης από 80 db -120 db ανάλογα την μορφολογία του εδάφους .Η δυνατότητα του κανονιού να εκπυρσοκροτεί σε ανύποπτο χρόνο κάνει τα πουλιά να φοβούνται και να απομακρύνονται από τον χώρο που θέλουμε να προστατεύσουμε
        Το ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο είναι εξοπλισμένο το κανόνι κρότου GUARDIAN-2 έχει διάρκεια ζωής περίπου 150.000 σπινθήρες το οποίο σημαίνει 6 με 8 χρόνια .
        Η χρήση βιομηχανικού γκαζιού (ΠΡΟΠΑΝΊΟΥ) συνιστάται για θερμοκρασίες κάτω των 8° C διότι το βουτάνιο δεν λειτουργεί σε χαμηλές ατμοσφαιρικές συνθήκες , με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εύρυθμη λειτουργία του κανονιού . 

Κανονάκια κρότου θορύβου σε ασυναγώνιστες τιμές . 

Κατανάλωση αερίου :

Ν/Α 2kg υγραέριο 5kg υγραέριο 10kg υγραέριο 13 kg υγραέριο
χτύπημα / 3 λεπτά  4 ημέρες  10 ημέρες 20 ημέρες 26 ημέρες 
χτύπημα / 30 λεπτά  41 ημέρες  104 ημέρες 208 ημέρες 270 ημέρες

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: