ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ WD-40  200ml Προβολή Μεγαλύτερου

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ WD-40 200ml

WD-40 200ml

Νέο

WD-40 Αντισκωριακό - Λιπαντικό Σπρέι 200ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περισσότερες πληροφορίες

Το Νο 1 αντισκωριακό & λιπαντικό spray στον κόσμο!

Το WD40® χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο» μηχανισμό. Επι­πλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια σε όλα τα μέταλλα και τα πλαστικά υλικά χωρίς πρόβλημα ασυμβατότητας, είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, ενώ το προωθητικό αέριο που περιέχει δεν είναι εύφλεκτο για απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Σχεδιασμένο στα εργαστήρια της NASA από έναν ιδανικό συνδυασμό συστατικών υψηλής ποιότητας, το WD40® είναι ένα καθαρά επαγγελματικό προϊόν – «εργαλείο» με υψηλές προδιαγραφές που χρησιμοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως : βιομηχανία, αεροναυπηγική, μηχανολογία, γεωργία κλπ.

Τα τελευταία χρόνια το WD 40 έχει μπει σε κάθε σπίτι. Είναι το προϊόν με περισσότερες από 2000 χρήσεις και απεριόριστες εφαρμογές!

Χαρακτηριστικά

  • Σταματά τα τριξίματα
  • Απομακρύνει την υγρασία
  • Καθαρίζει και προστατεύει
  • Χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη
  • Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς

Χρησιμοποιείστε το WD40 για λίπανση μεταλλικών αντικειμένων όπως μεντεσέδες από πόρτες, αλυσίδες, μηχανές, εξαρτήματα σκαφών κλπ.

Προστατεύει

Το WD40 θεωρείται το καλύτερο σπρέι παγκοσμίως για την προστασία από την σκουριά και για την προστασία εξαρτημάτων σκαφών από την διάβρωση λόγω του θαλασσινού νερού.

Καθαρίζει

Καθαρίστε επίμονους λεκέδες από κόλλες, μαρκαδόρους, δαχτυλιές και υπολείμματα νερού από διάφορες επιφάνειες.

Εκτοπίζει το νερό

Λόγω των λιπαντικών συστατικών στην σύνθεσή του, το WD40 δεν επιτρέπει στο νερό να διεισδύσει και να παραμείνει πάνω σε επιφάνειες και μηχανικά μέρη.

Διεισδύει

Χρησιμοποιήστε για λίπανση και προστασία στα πιο δύσκολα σημεία με την χρήση του straw για ροή ακριβείας ή ευρύ ψεκασμό.

Ευκολία στην χρήση

Το WD40 όπως και τα περισσότερα σπρέι είναι πανεύκολο στην χρήση του και με την επιλογή του σωστού μεγέθους μπορείτε να το έχετε μαζί σας όποτε αυτό χρειαστεί.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: